čtvrtek 30. dubna 2015

Rozzuřený býk

Beru zpět, co jsem ti napsal v prvním zápise na konci. Je to tady! Nebelvíru definitivně hráblo! Včera večer na koleji, panečku! To byla vážně zábava! Už jsem se uklidnil, jak jsem se byl potom projít ven na vzduch, ale trochu ve mně večer kolovaly nervy. Jednak mě Jenifer shodila kouzlem, když jsem stál u Jimba. Že prý omylem. Přitom se celou dobu tvářila nasupeně, div jí ty její ze vzteku červený tvářičky nepraskly. Pak mě trefila Lou, taky omylem, místo figuríny a já si to ustlal rovnou na zemi, ale na polštářích, naštěstí. A nakonec na mě Dejv seslal ty odporný slimáky s omluvou, že se taky netrefil - to jsem vedle Jimba tentokrát nestál, ale seděl už pěkně na polštářku. No a tak jsem si zase vytrpěl svoji těžkou chvíli na záchodě. Díky, Davi! Naučím se je, a máš je zpátky! Ukážu ti přímo v praxi, jak funguje Karma! Bléééé!

Sakra, co to s těma lidma je? Boha jeho, jak mohli někteří moji spolužáci z koleje projít prvním ročníkem?! Od čeho je asi učebnice máchání a mávání a teorie jednotlivých kouzel? Aby mi jich taky pár "omylem" neujelo, až se je naučím! Samozřejmě s úsměvem a omluvou, že jsem se netrefil, že jo... Ti slimáci mě fakt dorazili! Je to opravdu nechutný... To už byla prostě poslední kapka. Nechápu proč? Bývám tak klidnej, ale už jsem to po těch jejich kouzlech nějak nevydržel a všechny přes celou společendu seřval, jestli jsou normální. Řekl bych, že se ve mně něco tím napadením od těch dvou mimonů přeci jen zlomilo. Cítím se od té doby takový podrážděný uvnitř. I když mám veselou náladu, není to tak jako dřív. Něco tam je jiný, ale snad to přejde. Možná mám trochu strach o sestřičku. Tak jsem naštvaně vyletěl z koleje a namířil si to k jezeru před hrad. Je to tam uklidňující, prostě čerstvý vzduch a hlavně ta tma. Tu mám rád. Žádné napětí, jak na koleji. Potřeboval jsem vydýchat ty slimáky. To fakt nesnáším, měl jsem je teď podruhý a jestli mi je někdo nastřelí do třetice, tak to pak ode mě schytá rovnou trojnásob! Samozřejmě až je budu umět. Když jsem se vrátil na kolej, tak tam po chvíli dorazila i Lou a letěla rovnou za mnou, ať jí tohle nedělám, že měla strach. Hledala mě, čímž mě překvapila. Celkově ten večer působila mile. Teda až na to, jak mě nechtěně sejmula k zemi.

Do toho se se nám zbláznila Jenifer, o který jsem ti už psal, že věčně jen s divnou náladou čučí kamsi do pryč. Ta si stoupla k Jimbovi a začala ho rovnou bezdůvodně mlátit. Je fakt šiblá, takovou divnou holku, chováním spíš chlapa, jsem ještě neviděl. Asi půl hodiny tam do něj mlátila. Taky si, holka, pěkně ty svoje klouby zedřela, až to tam bylo trošku od krve. Když jsem za ní přišel a chtěl si jí vyslechnout i zlepšit náladu, tak to bylo zase špatně. Ještě po mě vyjela. Fakt jí ruplo v bedně! Mám o ní obavy. Nejradši bych napsal k Mungovi, ať si pro ni příjdou. Věřím, že by jí pomohli.
Nebo ať si aspoň zajde na ošetřovnu, než si to fakt někde hodí, anebo se rovnou chuděra vztekem rozeběhne proti zdi a pak ji ještě budeme všichni od tama lžičkou seškrabovat za trest. No, tak jsme ji s Lou chytli oba za jednu ruku. David se do toho zapojil a po chvíli naléhal, ať ji pustíme. Tak se taky stalo. Lou to vzdala a šla spát. Na to se Jen opět rozjela a chudák Jimbo to odnášel ještě víc. To už jsem prostě neunesl. Chudáček Jimbík, ten nikomu nic nedělá! Tak jsem si před něj stoupnul. Hádej, deníčku, co se stalo? Uklidnila se? Hahaaa! Špatně! Na chvíli přestala, ale pak si rovnou praštila i do mě, slepice jedna! Ještě se tam navíc trochu hádala s Davidem. Já ji k tomu všemu jen nakonec řekl, že je pošuk a šel se pěkně vyčvachtat do vany.

Nakonec dodám, že bych jí prostě dal kazajku a šup pod ledovou sprchu. A nebo mám nápad! Nějak toho využiju a pošlu ji na ty dva mimoně. Joooo! Ti by dostali pěkně na čumák! Takovej rozzuřenej býk jménem Jenifer. To by bylo super, hehehe. Ale to je větší pravděpodobnost, že to zase odskáčeme my spolužáci z Nebelvíru. Že jo, Jen? Jsme přece červení a tu býci nemají rádi. To chce klid a nohy v teple. Máme tam hřejivej krb. Tak si sedni do křesla, v klidu se, prosímtě, natáhni a uklidni, jů?

7 komentářů:

  1. Pobavilo :D Páči sa mi spôsob, akým píšeš :D (a hlavne priraďuješ nejaké mená, prezývky a tak :D )
    Vidím, že v poslednej dobe je na koleji zábava, vyvádzate o sto šesť :D
    Shyam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, baví mě tenhle styl psaní a těší mě, že se u toho taky zasmějete =) A o to jde hlavně =) No dneska večer byla pořádná prča :-D Aúúúúúú!

      Vymazat
  2. Skvělý článek :) . Krasně se to čte. Jen tak dál :):)
    AH

    OdpovědětVymazat
  3. Takže já sem býk jo? Jestli to Jenifer zjistí tak Máru asi uškrtí. :)
    Jinak máš suprový články moc se mi líbí :D
    Jenifer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oprava: Takže Jenifer je býk jo?

      Vymazat
    2. No jasně :-D Tenhle článek je věnován jí =) A děkuji =)

      Vymazat